Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang van NextGen Kids

Wij bieden ook buitenschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar. Zij gaan overdag naar school, maar kunnen voor en na schooltijd bij onze BSO terecht. In de groepsruimtes is volop speelgoed aanwezig dat geschikt is voor deze kinderen, zoals Lego, Knex, knutselmaterialen, Barbie's, spelletjes, Kapla, (spel)computers, verkleedkleren enz. Voor de BSO-ers is er elke maand een thema en vindt er bijna iedere dag een speciale activiteit plaats binnen de volgende categorieën:

  • Sport en spel, bijvoorbeeld: buitenspelletjes, balspelen, estafettes, workshops in diverse sporten enz.;
  • Creativiteit, bijvoobreeld knutselen, timmeren, bakken, bouwen enz.;
  • Educatief, bijvoorbeeld speurtocht, koken, proefjes doen, op excursie enz.;
  • Muziek en toneel, bijvoorbeeld verhaal naspelen, musical-les, dramaspelletjes, playbacken, schminken enz.
De kinderen mogen zelf kiezen of ze wel of niet met de activiteit mee willen doen, het is tenslotte vrije tijd. Ook maken we regelmatig uitstapjes naar een speeltuin of gaan we erop uit.

Uiteraard zijn er ook voldoende rust momenten. We kijken naar wat je kind nodig heeft en passen zijn/haar dagactiviteit daar op aan.Onze beloftes

Opvang wanneer je het nodig hebt
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Onze opvangvormen
Kinderdagverblijf
Peuterprogramma
Buitenschoolse opvang (BSO)

Ik ben uitermate tevreden

"Onze kinderen gaan al vanaf dat ze baby zijn naar NextGen Kids en nu alweer naar de BSO. Ik ben uitermate tevreden over de opvang. Er word veel aangeboden bij de BSO, er is zelfs een houthok waar onze kinderen heerlijk knutselen. Super tevreden. Super team."