Dagopvang

Dagopvang

NextGen Kids werkt met een unieke opvangformule: wij zijn open wanneer jij de opvang nodig hebt. Je plant zelf de opvangtijden, precies zoals je nodig hebt en je betaald per uur. De dagopvang van NextGen Kids richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar. In deze 4 jaar ontwikkelen kinderen zich motorisch, cognitief en sociaal- emotioneel ontzettend snel. Onze leidsters spelen goed in op deze ontwikkeling zodat ieder kind zich in zijn eigen tempo ontwikkeld.

Dagopvang voor baby's

Baby's hebben natuurlijk veel rust nodig. Onze groepsruimtes zijn rustig en ruim en zijn zo ingericht dat ze ook geschikt zijn voor de allerkleinsten. De baby's kunnen rustig in de box spelen of ontspannen, ze kunnen zich in de ruimte leren voortbewegen, op een speelkleed spelen of slapen in één van de slaapkamers.

Er is allerlei speelgoed aanwezig: auto's, knuffels, babygym, blokken, speelgoed met muziek enz. Hier kunnen de kinderen zelfstandig of samen met de leidsters mee spelen. Dit speelgoed stimuleert de ontwikkeling van de kinderen, maar dat doen we ook door het zingen van liedjes, voorlezen, bewegingsspelletjes en indien mogelijk ook met creatieve activiteiten. En natuurlijk is er alle ruimte voor knuffelmomenten.


Dagopvang voor dreumessen

Voor alle dreumesen en peuters hebben wij elke dag een speciaal programma, dit noemen we het peuterprogramma . We bereiden de kinderen spelenderwijs zo goed mogelijk voor op de basisschool. Elke maand hebben we een thema en en worden er veel passende en leuke activiteiten met de kinderen gedaan, zoals knutselen, boekjes lezen, zingen, dansen enz. Natuurlijk spelen we ook elke dag buiten. Op de groepen is volop speelgoed aanwezig dat bij deze leeftijdsgroep past zoals: een keukentje, poppenhoek, bouwhoek, auto's, boekjes, knutselmaterialen, puzzels, spelletjes enz. Voor elk kind is er wel wat leuks om te doen. We registreren de ontwikkeling van de kinderen in het programma KIJK! en bespreken dit met de ouders tijdens de ouderavond. Deze registratie wordt ook gebruikt als overdrachtsinstrument naar de toekomstige basisschool.

Onze beloftes

Opvang wanneer je het nodig hebt
Lagere rekening door betaling per uur
Huiselijk en betrokken

Onze opvangvormen
Kinderdagverblijf
Peuterprogramma
BSO

Super fijn bij NextGen Kids

"Vind het super fijn bij NextGen Kids. De kinderen zijn in hele goede handen. Gezellig, leuk.
En het belangrijkste de kindjes hebben het ook super naar hun zin dat zie je aan alles."