Over NextGen Kids

Je bent van harte welkom bij
NextGen Kids kinderopvang

Bij NextGen Kids kan je altijd terecht voor de opvang van je kinderen. Wij zijn flexibel in onze openingstijden en bieden een unieke opvangformule die past bij jouw opvangbehoefte.

Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook voorschoolse en buitenschoolse opvang. De opvang van NextGen Kids richt zich op kinderen van 0 tot 12 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden. Zo geven wij de baby's, dreumessen (1-2 jaar), peuters (vanaf 2 jaar) en kinderen vanaf 3 jaar specifieke zorg en aandacht die zij nodig hebben en sluiten met de specifieke groepen aan op de leeftijd. Vanaf 4 jaar gaan de kinderen naar de buitenschoolse opvang.

NextGen Kids is zeer flexibel in het opvangen van uw kinderen. Je kan bij NextGen Kids zelf de opvangtijden plannen, zonder vaste dagdelen of breng - en haaltijden. Afhankelijk van de opvangdagen die je nodig hebt maken wij afspraken voor de dagen waarop je alle vrijheid hebt zelf te plannen wanneer je wil (via ons inlogportaal). Als je op een dag opvang zou willen hebben waarin je normaal gesproken niet komt dan kan je altijd contact opnemen met de opvanglocatie om alsnog op deze dag te plannen. Deze unieke opvangmethode maakt dat NextGen Kids zowel voor kind als ouder het perfecte adres is voor kinderopvang. Neem gerust contact met ons op voor vragen, een oriënterend gesprek of om een afspraak te maken samen met je kind(eren).

Berekenen eenvoudig de kosten voor opvang

Met onze contractenwijzer kan je zelf berekeken wat kinderopvang bij NextGen Kids je gaat kosten
Door onze verschillende contract mogelijkheden betaal je nooit teveel!

De beloftes van NextGen Kids

Opvang wanneer u het nodig heeft

Wij hebben flexibele openingstijden en bieden een unieke opvangformule. Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse en voorschoolse opvang.

Lagere rekening door betaling per uur

Bij NextGen Kids betaal je per uur en niet per dagdeel! Als je bijvoorbeeld om 16:00 je kind ophaalt dan hoef je niet standaard tot 18:00 te betalen. Hierdoor bespaar je elke dag per kind een hoop geld en dat komt terug in een veel lagere maandfactuur.

Huiselijk en betrokken

De opvang van NextGen Kids richt zich op kinderen van 0 tot 12 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden. Zo geven ieder kind de specifieke zorg en aandacht die zij nodig hebben en sluiten met de specifieke groepen aan op de leeftijd.

Opvang

Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse en voorschoolse opvang. De opvang van NextGen Kids richt zich op kinderen van 0 tot 12 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden.

Kinderdagverblijf

Meer informatie

Peuterprogramma

Meer informatie

Mogen wij je onze unieke locatie laten zien?